Τα AMAΛIA Apartments Studios στο μαγευτικό νησί της Σερίφου καλωσορίσουν τους επισκέπτες τους στο νησί, με την προσδοκία  για  χαλαρές , ηλιόλουστες και  υπέροχες διακοπές. Η Σέριφος, γνωστή από τη μυθολογία με τη Δανάη και τον Περσέα και από τη νεότερη ιστορία με τη μεταλλευτική της δραστηριότητα.

Η φυσική της ομορφιά, οι μαγευτικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και οι φιλόξενοι κάτοικοι περιμένουν να σας καλωσορίσουν. 

Σέριφος, το νησί με την ιδιαίτερη  μοναδικότητα  και  τα λαμπερά και έντονα χρώματα έχει διατηρήσει  την αισθητικότητα και τη φυσική της ομορφιά, απομακρισμένη απο τον μαζικό τουρισμό.

Η πρωτεύουσα της Σερίφου «Χώρα», με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, σίγουρα θα σας συναρπάσει!

Η Μονή Ταξιαρχών, τα μεταλλεία στο Μέγα Λιβάδι και στον Κουταλά, ο Άσπρος Πύργος, η εκκλησία στην Παναγιά, τα ξωκκλήσια και τα μονοπάτια περιμένουν να σας υποδεχτούν.

Η Σέριφος διαθέτει πάνω απο 70 πανέμορφες παραλίες, η κάθε μια μοναδική και ξεχωριστή!

Τα AMAΛIA Apartments Studios βρίσκονται στο γραφικό οικισμό του Λιβαδιού, στον Αυλόμωνα, και απέχουν μόλις  50 μέτρα από την παραλία. Τα δωμάτια βρίσκονται σε ήσυχη περιοχή και ταυτόχρονα σε κοντινή απόσταση απο το κέντρο του λιμανιού.